Contact:

illuminati.zamolxis@gmail.com

Bld. Oltenia Nr. 80

Craiova, Județul Dolj

Romania


ALBIREA DINȚILOR

 

 

1. Rădăcina de Ghimbir se curăță, se dă pe răzătoare, se amestecă cu o cantitate volumetrică de sare de bucătărie fără iod, se stoarce peste amestec un sfert de lămâie și se obogenizează până devine o pastă. Se freacă dintii cu o periuță cu acest amestec 2 minute.

2. Se ia o roșie mare și zemoasa. Se stoarce zeama din ea printr-o strecurătoare normală, de sârmă, se amestecă cu suc de lămâie si apoi cu zeama de la o ceapă storsă pe sare. Se adaugă pastă de dinți cam cât pui pe operiuță de dinți mare. Se abestecă bine până se formează un lichid vâscos omogen. Se spală dinții cu el cu ajutorul unei periuțe de dinți.

3. 1,5 lingurițe de sare de bucătărie, coajă de lămâie rasa, cam o liguriță jumătate, ulei de măsline, se amestecă bine. Se adaugă o porție de pastă de dinți (cam pentru o periuță mare). Se amestecă bine. Se adaugă o linguriță de amidon de porumb. Se amestecă din nou. Se spală dinții o dată pe zi.

4. Se iau 2 – 3 lingurițe de suc de portocală proaspăt stors, se adaugă 2 – 3 linguritw de oțet de mere, se adaugă o porție de pastă de dinți, se adaugă 3 lingurițe cu vârf de amidon de porumb, se amestecă bine până la omogenizare, se adaugă o linguriță de ulei de migdale dulci, se omogenizează când se obține o pastă ca o șarlotă cu care se freaca dinții o dată pe zi, ănainte de culcare.

5. Se pot clăti dinții cu coca=cola, care se bea apoi.

6. In pasta de dinți se amestecă o căpșună pisata.

7. Zeamă de lămâie cu sare.

8. Cărbune active pisat cu apă.

9. O felie de castravete + o delie de kivi – 7 zile de spălat.

10. Se freacă dinții cu coajă de banană.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ttjhnJnlSXs

 

office@lluminati-zamolxis.ro

  1. ro
  2. en